Kérdezz-felelek a menyasszonyi ruhapróbához és a kölcsönzés menetéről


Ki kísérjen el e próbára?


A számodra legfontosabb 1-2 személy, anyukád, tesód esetleg legjobb barátnőd, de ha te a párodban bízol a legjobban, hozd el őt. Babona ide-vagy oda, nem ezen fog múlni a boldogságotok! Sok éves tapasztalatunk az, hogy minél kevesebb ember van jelen a próbán, annál biztosabb, hogy valóban a neked tetsző ruhát választod.


Mit hozz magaddal a próbára?

Ha már előre megvásároltad a menyasszonyi cipőd, hozd el nyugodtan. Célszerű fehér alkalmi melltartót viselni, de az sem kizáró ok, ha nem az van rajtad. Arra azonban megkérünk, hogy próba előtt ne sminkeld ki magad, mert az könnyen nyomot hagy a ruhán. Ha hosszú a hajad, célszerű azt összekötni. Ha megtetszik egy ruha, azt kizárólag foglaló ellenében tudjuk félretenni neked, így célszerű némi készpénzzel készülni. Fontos azonban megjegyezni, hogy nálunk a foglalóval kizárólag szalonunk mellett kötelezed el magad, ruhát a méretre igazításig folyamatosan cserélhetsz. Ez azért van így, hogy aki korábban foglalja le a ruhát, az se maradjon le folyamatosan érkező új modellekről.


Mennyi időt vesz igénybe a ruhapróba?

Sok szalonnal ellentétben mi nem szabjuk meg a próba hosszát, ahogy a felpróbálható ruhák darab számát sem. Általában 2 óra alatt tudnak a menyasszonyok döntést hozni illetve ez az az időtartam, amíg a próba élvezetes mind a menyasszony mind a kísérete számára.


Nézhetünk egyúttal menyecske és koszorúslány ruhát is?

Nem szoktuk javasolni, hogy ez egyszerre történjen. Egyrészről, a kívülállók akár hiszik akár nem, a ruhapróbán nagyon el lehet fáradni. Előbb-utóbb mindenki megéhezik, elfárad, egy idő után már senki nem tud koncentrálni. Mindenkinek saját ruhája a legfontosabb, így a koszorúslányok gyakran siettetik a menyasszonyt, hogy ők is minél előbb sorra kerüljenek, ez pedig csak konfliktushoz vezet. Adjuk meg minden ruha kiválasztásának a módját, ne sűrítsük egy alkalomba!


Kell–e fizetni a ruhapróbáért?

Nálunk a ruhapróba ingyenes és ezen a jövőben sem kívánunk változtatni


Csak a weboldalon bemutatott modellek találhatók meg a szalonban?

A szalon teljes kínálat bővebb a weboldal által bemutatott modelleknél, a weboldal csak ízelítőt nyújt.


Van–e lehetőség saját elképzelések megvalósítására?

Ruhatervezőként különös örömmel tölt el, ha egyedit alkothatunk. Ha időnk lehetővé teszi, szívesen valósítunk meg egyedi ötleteket


Ha van a ruhán olyan részlet, ami nem tetszik, lehet–e azon változtatni?

Természetesen. Minden szabászatilag lehetséges változtatást örömmel elvégzünk. Spagetti pánt, öv, virág mindig tehető a ruhára illetve eltávolítható róla. Csipkét is szívesen varrunk a ruhára, de ha a változtatás több munkaórát vesz igénybe, arra kénytelenek vagyunk némi felárat számolni.


Mit tartalmaz a kölcsönzési díj?

Minden ruha kölcsönzési ára tartalmazza a méretre igazítást, tisztítást, gőzölés, és az abroncs kölcsönzését is.


Hány napra kapom meg a kikölcsönzött ruhát?

A ruhák kölcsönzési ideje péntektől hétfőig tart, de előzetes egyeztetés után, ettől el tudunk térni.


Hol tudom beszerezni a kiegészítőket, mint fátyol?

Szalonunkban minden menyasszonyi kiegészítő kedvező áron beszerezhető, akár kölcsönözni, akár megvásárolni szeretnéd. Nemcsak a nagy választék és a kedvező ár miatt célszerű nálunk beszerezned a kiegészítőket, hanem azért is, mert itt mindent fel tudsz próbálni a ruhával együtt.


Kell –e izgulnom a méretre igazítás miatt, ha a nem az én méretem a ruha?

Amennyiben a foglalás és a méretre igazítás között nem híztál/fogytál jelentősen, nincs okod az aggodalomra, hisz csak olyan ruhát hagyunk lefoglalni, amit biztosan méretedre tudunk igazítani.


Szeretettel várunk a FÉVA Esküvői Szalonban, hogy saját szemeddel győződhess meg ruháink minőségéről és kedvező árainkról. Ruhapróbához előzetes időpont egyeztetés szükséges!